Afbeelding
Foto:

Nordin Heus

Bestuurslid zaterdagsenioren en doelman van sv Diemen 1, woont 22 jaar in Diemen

Je bent keeper van Zaterdag 1 van sv Diemen, maar ik heb je wel eens als spits zien spelen.
"Ik ben keeper, maar multi-inzetbaar. Ik ben een keeper met een neusje voor de goal. Ik heb het laatste doelpunt van sv Diemen gemaakt voordat de competitie werd gestopt in verband met de coronamaat-regelen."

Mis je het voetbal?
"Ja, ik mis de trainingen en de wedstrijden, maar vooral de gezelligheid er omheen. Lekker met mijn vrienden in de kantine zitten."

Wat doe je voor werk?
"Ik ben sales manager bij Avontuur Blachere NL. Wij zorgen voor de feestverlichting in de kerstperiode. Op Schiphol, op stations en in winkelcentra in het hele land. Wij hebben ook de feestverlichting in en rond winkelcentrum Diemerplein verzorgd."

Wat zijn je hobby's?
"Voetbal, fitness en leuke dingen doen met mijn vriendin en vrienden. Ik doe aan fitness bij Basic Fit in Diemen of ik fitness buiten."

Waar ga je uit?
"Vooral naar café Mojo in Amsterdam-Oost. Wij komen af en toe bij Cheers in Diemen. Cheers is de sponsor van ons team."

Wat is je favoriete plek in Diemen?
"De kantine van sv Diemen. Ik denk dat het nog wel een paar maanden zal duren voordat wij weer in de kantine aan de bar kunnen zitten. Ik denk dat als er weer met voetballen wordt begonnen de kantine nog een tijd dicht zal moeten blijven."

Wat kan er beter in Diemen?
"Ik denk dat het goed is als er in Diemen een omnisportvereniging komt waar veel sportverenigingen in Diemen zich bij aansluiten. Dat geeft veel voordelen op het gebied van de organisatie en het aanbod van vrijwilligers."