Vitaal Thuiszorg zorgt altijd goed voor de medewerkers.
Vitaal Thuiszorg zorgt altijd goed voor de medewerkers.

Vitaal Thuiszorg wordt uitgebreid in de Gooi en Vechtstreek

REGIO Na maanden van voorbereiding kunnen wij nu met trots en plezier aankondigen dat TGVS BV, dochter van Vitaal Thuiszorg BV, met ingang van 1 januari 2021 de volledige Hulp bij het huishouden thuis van Amaris Zorggroep overneemt in de regio Gooi en Vechtstreek.

De komende weken zullen gericht zijn op een warme overdracht van cliënten en medewerkers.

Coronathuistest

ISZA Thuiszorg en Vitaal Thuiszorg zijn door de GGD gevraagd om in de hele regio thuistesten af te nemen bij cliënten die niet in staat zijn om zelf naar een teststraat te komen. De eigen huisarts doet hiervoor een aanvraag en dezelfde huisarts krijgt binnen 24 uur de uitslag. “Het is mooi om een bijdrage in de regio te leveren en de GGD en huisartsen te kunnen ondersteunen in deze hectische tijd."

Centraal

Vitaal Thuiszorg stelt de cliënt én de medewerker centraal in haar visie. Door goed voor de medewerkers te zorgen, krijgen de cliënten de zorg van bevlogen en betrokken mensen.

Ontzorgen

“Dit bereiken we door veel te communiceren, te 'ontzorgen' waar mogelijk is en oog en aandacht te hebben voor elkaar. Zo hebben wij de veelbesproken zorgbonus aangevraagd voor al onze 700 medewerkers en zzp'ers die onze cliënten hebben geholpen tijdens de eerste coronaperiode. We vinden dat iedereen binnen onze organisatie op zijn eigen manier een bijzondere bijdrage heeft geleverd."

Van harte welkom

Heb je ook interesse in een werkplek bij onze leuke organisatie? Neem dan contact met ons via 035-820 05 01 of stuur een mail naar westinfo@vitaalthuiszorg.nl.

Voor meer informatie kijk dan op www.vitaalthuiszorg.nl.