Huisarts Frank Oostendorp (links boven), Ankie Bennink, Eline Faber, Alexander Macleod en apotheker Egbert Lamberts staan coronaproof op de foto
Huisarts Frank Oostendorp (links boven), Ankie Bennink, Eline Faber, Alexander Macleod en apotheker Egbert Lamberts staan coronaproof op de foto

Apotheek Lamberts en De Artsenij zijn hét team voor uw gezondheid

HILVERSUM Apotheek Lamberts en De Artsenij is één team voor uw gezondheid en zitten samen in Medisch Centrum De Artsenij in Hilversum.

Voor u als patiënt is het belangrijk dat een apotheker en arts perfect met elkaar samenwerken. Daarom is het goed om te weten dat bij Medisch Centrum De Artsenij artsen en apotheker samen voor uw gezondheid in touw zijn. Een team dat uw situatie door en door kent.

Grote voordelen

Onder één dak werken, heeft grote voordelen. Zo voeren we regelmatig overleg met de artsen over bijvoorbeeld medicijnen en bijwerkingen. En als er vragen zijn of onduidelijkheden over bijvoorbeeld uw dosering lopen arts en apotheker gewoon even bij elkaar naar binnen. Dat voorkomt veel misverstanden.

Modernste apotheek van 't Gooi

Apotheek Lamberts is niet zomaar een apotheek, het is de modernste apotheek van het Gooi. We regelen uw herhaalrecepten graag automatisch voor u. Dit kan ook via de website of via de app. We hebben een 24-uursautomaat waar u uw medicijnen kunt afhalen en een handige gratis bezorgdienst. Maar het belangrijkste is dat onze mensen perfect zijn opgeleid en van alle mogelijke behandelingen op de hoogte zijn. Zodat u nooit met vragen blijft zitten en altijd de beste behandeling krijgt.

Perfecte samenwerking

Wilt u ook profiteren van de perfecte samenwerking tussen arts en apotheker én van de service van de modernste apotheek van het Gooi? Kom dan snel langs bij Apotheek Lamberts in MC De Artsenij. "Binnen een minuut hebben we u overgeschreven. Welkom!"

Medisch Centrum De Artsenij zit aan de Rembrandtlaan 31 in Hilversum.

Om contact op te nemen, kunt u bellen met Apotheek Lamberts via 035 - 621 51 02 en De Artsenij via 035- 621 01 72.