Max Binnekamp (rechts), Natascha Stoops en Harrold Binnekamp van Hoorstudio Gooise Meren.
Max Binnekamp (rechts), Natascha Stoops en Harrold Binnekamp van Hoorstudio Gooise Meren.

Altijd maatwerk bij Hoorstudio Gooise Meren

BUSSUM Horen wordt beschouwd als iets wat we van nature doen. Kunnen horen is een onderdeel van ons bestaan en belangrijk voor ons algehele welzijn.

Wanneer het verstaan van andere mensen niet meer goed lukt en er wordt vaak niet goed verstaan wat er gezegd wordt, dan is het wellicht tijd om hier wat aan te doen.

Maar waar moet je nu beginnen, welk hoortoestel past het best. Wanneer u op het internet gaat zoeken, wordt u er waarschijnlijk niet veel wijzer van. Wat betekenen alle benamingen en technieken en heeft u hier wel wat aan?

Unieke eigenschappen

Er zijn verschillende hoortoestelmerken en ieder merk heeft weer unieke eigenschappen. Probeer dan maar eens door de bomen het bos te zien. Bij Hoorstudio Gooise Meren kunt u zich uitstekend laten adviseren.

Veel ervaring

Wij hebben veel ervaring en kunnen u goed informeren over de nieuwste hoortoestellen van onder andere Widex, Oticon, Philips, Phonak, Signia en Starkey.

Bij Hoorstudio Gooise Meren mag u meerdere hoortoestellen uitproberen en kunt u zelf bepalen welk hoortoestel u het prettigst vindt klinken en welke het beste bij u past.

Wilt u nog dit jaar nieuwe hoortoestellen? Hoorstudio Gooise Meren heet u van harte welkom.