Beejoanna.
Beejoanna. Foto: BYD Music

BYD Music uit Diemen brengt single uit van R&B-zangeres Beejoanna

BYD Music uit Diemen brengt single uit van R&B-zangeres Beejoanna

DIEMEN De single Intuïtie van R&B-zangeres Beejoanna (Brenda Terlaan) is vanaf 3 december te beluisteren via de meeste streamingsdiensten zoals Spotify en Apple Music.

Beejoanna (Brenda Terlaan) is een van de talentvolle artiesten uit de BYD Studio in Diemen. De studio is eigendom van Anthony Pinas. Inwoners uit Diemen en omgeving kennen Beejoanna misschien wel van haar optredens tijdens het Wereldfestival in 2018 en 2019 op het Van Markenplantsoen in Diemen. Er traden toen ook andere artiesten van BYD Music op. Het nummer Intuïtie is autobiografisch en gaat over een ongezonde relatie waar Beejoanna gevangen in heeft gezeten. “Met mijn single Intuïtie wil ik mijn verhaal delen en andere vrouwen in een soortgelijke situatie hoop geven”, aldus Beejoanna.

Pastorie

De videoclip van Intuïtie is vanaf 4 december (de verjaardag van Beejoanna) te zien op het YouTubekanaal van BYD Music. De clip geeft een inkijkje in het leven van Beejoanna tijdens haar vorige relatie. Een leuk detail is dat de clip geschoten is in de pastorie in Diemen, in samenwerking met Allard Faas.

De single Intuïtie is geschreven door Beejoanna en geproduceerd door Apimadeit (Anthony Pinas). Beejoanna wordt begeleid door Anthony Pinas, haar vriend en eigenaar van dansschool OnPoint Dancelab, BYD Music en muziekstudio BYD Studio in Diemen.

Sinds de oprichting van BYD Studio in 2017 begeleidt Anthony jonge zangers, rappers en muzikanten bij het schrijven, produceren en opnemen van hun muziek in zijn studio.