Afbeelding
Foto:

Willem van Doorn

Hoe gaat het met de zaak?
"Goed. Het is minder druk door corona, maar wij ontvangen nog steeds veel klanten. Vaak op afspraak. Wij kunnen gelukkig al onze werkzaamheden uitvoeren. Wij hebben veel voorzorgsmaatregelen genomen en houden ook in de gaten dat er niet te veel mensen in de zaak aanwezig zijn. Het is jammer dat wij onze klanten geen kopje koffie of thee kunnen aanbieden. Maar wij verlenen uiteraard persoonlijk optimale service."

Wat zijn je hobby's?
"Koken en sporten, voornamelijk op de racefiets en naar Netflix kijken. Van begin maart tot eind oktober fiets ik drie tot vijf keer per week van mijn woonplaats Zuidoostbeemster naar de zaak in Diemen en weer terug. Per dag 50 kilometer. In de winter doe ik thuis een beetje aan fitness en op de hometrainer. Het is belangrijk om in beweging te blijven."

Wat is je favoriete vakantieland?
"Duitsland. Dat vind ik een mooi en gevarieerd land. Ik houd van bergen. Bergen geven mij een gevoel dat ik op vakantie ben."

Wat is je beste eigenschap?
"Ik ben servicegericht."

En je slechtste eigenschap?
"Het komt weleens voor dat ik reageer zonder dat ik daar goed over heb nagedacht."

Wat kan er beter in Diemen?
"Toch wel het naleven van de coronaregels in het winkelcentrum. Over het algemeen gaat het goed, maar ik zie weleens mensen die aan de verkeerde kant lopen. In het verkeer houd je ook rechts aan, dan is het toch niet zo moeilijk om dat ook in het winkelcentrum te doen."