De huiskamer van Sinterklaas.
De huiskamer van Sinterklaas. Foto: Scouting Oost 1.

Huiskamer van Sinterklaaskomt op bezoek

DIEMEN Leden van Scouting Oost 1 brengen in de periode rond 5 december op verzoek huisbezoeken met de huiskamer van Sinterklaas. Scouting Oost 1 heeft een aantal leden uit Diemen.

Sanne Winchester uit Diemen is lid van Scouting Oost 1. "Mede dankzij hulp van de Studenten Verhuisservice beschikken wij over twee grote vrachtwagens waar wij een huiskamer in gebouwd hebben. Deze rijdende woonkamer komt in je straat op bezoek. Je kunt met één ouder naar binnen en in totaal kunnen er vijf kinderen in de woonkamer naar binnen om de sint te zien. Uiteraard allemaal veilig op 1,5 meter afstand. Sinterklaas neemt natuurlijk de cadeaus mee en hangt de tekeningen van de kinderen op zijn muur in de woonkamer. Op die manier kan iedereen veilig van de sint genieten. Er is nog plaats voor een bezoek op 4 en 5 december, maar vol is vol. Meer informatie is te vinden op www.scoutingoost1.nl/sinterklaas of sinterklaas@scoutingoost1.nl. Wij doen dit jaar ook videoboodschappen van de sint voor kinderen. Dan spreekt de sint een persoonlijke boodschap voor je in."

"Deze sinterklaasactiviteiten worden mogelijk gemaakt door vrijwilligers en alle opbrengsten gaan naar Scouting Oost 1 zodat de kinderen kunnen blijven scouten", aldus Sanne Winchester.