Afbeelding
Foto:

Geert Hassing

Eigenaar Expert Diemen

werkt 45 jaar in Diemen

Hoe gaat het met Expert Diemen?
"Heel goed. Wij zijn ook tijdens de eerste lockdown open gebleven en hebben uiteraard veel voorzorgsmaatregelen genomen. Gelukkig komen er veel klanten bij ons in de winkel. Zij kopen allerlei artikelen. Daarnaast bezorgen wij ook veel artikelen aan huis. Wij installeren de apparatuur bij onze klanten thuis. Dat wordt enorm gewaardeerd. Wij hebben niet alleen klanten in Diemen, maar in de hele regio Groot-Amsterdam."

Wat zijn je hobby's?
"Wij hebben 35 jaar in Diemen gewoond en wonen sinds twee jaar op een boerderij in Putten. Mijn hobby's zijn het verzorgen van de dieren zoals paarden en kippen en tuinieren."

Doe je aan sport?
"Niet meer. Ik heb lang op niveau getennist bij ATVD in Diemen. Ik ben nog steeds sponsor van die vereniging. Ik volg het voetbal intensief. Ja, ik ben supporter van Ajax."

Heb je een favoriet vakantieland?
"Frankrijk. Daar ging ik voeger vaak heen met mijn ouders, met de caravan. Ik kom er nog steeds graag. Als ik met pensioen ben wil ik met de camper door Frankrijk trekken. Wij nemen dan de dieren mee: de honden, de katten en de kippen."

Wat is je beste eigenschap?
"Ik heb een positieve instelling."

En je slechtste eigenschap?
"Ik heb soms geen geduld."

Wat is je favoriete plek?
"Mijn zaak. Ik werk hier nu 45 jaar en ik vind het prettig om mensen te ontvangen en ze tevreden te zien vertrekken."