De kinderen zagen er prachtig uit.
De kinderen zagen er prachtig uit.

Halloween: kinderen verrassen bewoners Beukenhorst

DIEMEN Kinderen die in Beukenhorst wonen hebben zaterdagavond tijdens de viering van Halloween de bewoners van Berkenstede en het Berkenplein een hart onder de riem gestoken.

De kinderen gingen dit jaar niet langs de deuren met Halloween, maar liepen een rondje om zorgcentrum Berkenstede en het Berkenplein. Er werd muziek gemaakt en naar de ouderen gezwaaid. De kinderen zagen er prachtig uit en hadden zich op de meest creatieve manieren mooi gemaakt voor Halloween.

Het idee kwam van Zuleika Coffee, bewoonster van Beukenhorst. Zij vierde op Aruba in haar tienerjaren altijd Halloween. "Op Aruba vierde ik Halloween in het Alhambra casino en theater na 'Thriller' van Micheal Jackson te hebben gezien. Er werd een groot verkleedfeest gehouden en daarna was er een zogeheten ‘Trick or Treat' (Amerikaanse traditie waarbij kinderen aan de deur trick or treat roepen en dan een snoepje krijgen) voor de kinderen. Ik heb mooie herinneringen aan deze tijd en wilde dit heel graag met de kids van Beukenhorst delen. Vooral in deze lastige tijd is het extra belangrijk leuke activiteiten te blijven doen met de kinderen en er voor elkaar te zijn. Daarom wilde ik heel graag iets voor de ouderen van Berkenstede betekenen." Samen met Community Builder Sylvia Kastein werkte ze het plan uit. Een andere bewoner van Beukenhorst, Maria Perez, zorgde ervoor dat de ouderen van Berkenstede op de hoogte gesteld werden. Na afloop kregen de kinderen een bekertje warme chocolademelk onder het afdakje van Berkenstede.










Herman Nordemann

M 06 53 922 063




Fam. H.D. Nordemann,

Burgemeester Bickerstraat 48,
1111 CC Diemen

020-77 98 634