SV Diemen won voor derde keer in successie.
SV Diemen won voor derde keer in successie. Foto: Melany Hendriks

SV Diemen wint opnieuw

DIEMEN SV Diemen heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen TOS-Actief met 0-4 gewonnen. De ploeg van trainer Raymond Aarts blijft koploper in de vierde klasse F.

TOS-Actief en SV Diemen speelden de wedstrijd op een modderpoel in de Watergraafsmeer. De bezoekers kwamen al snel op voorsprong door een eigen doelpunt van een speler van TOS-Actief.

Tiende treffer

Rick de Jong bepaalde korte tijd later de marge op twee treffers in het voordeel van SV Diemen. Hij schoot de bal via de onderkant van de lat in het doel van de Amsterdammers. Het was de tiende treffer van Rick de Jong in deze competitie.

Botsing

TOS-Actief had in het eerste deel van de tweede helft een licht overwicht. Alwin Aarts, de rechtback van SV Diemen, kwam in botsing met de keeper van TOS-Actief. Het gevolg was dat beide spelers het veld met een blessure moesten verlaten. TOS-Actief beschikte niet over een reservekeeper en wisselspelers op de bank. Een speler van de thuisclub ging op doel staan en de ploeg moest met tien man verder.

Hans van der Mortel maakte 0-3 en invaller Nordin Heus bepaalde de eindstand met een droge knal op 0-4.

Twaalf punten

SV Diemen heeft na vier duels twaalf punten. Real Sranang, dat zaterdag met 1-4 van TOG won, heeft eveneens twaalf punten. Het doelsaldo van SV Diemen (+18) is beter dan dat van Real Sranang (+10). De teams van de senioren van SV Diemen komen voorlopig niet in actie als gevolg van de coronamaatregelen die het kabinet heeft afgekondigd.