Buurtsportcoaches Tim de Jong en Rens Wit trappen een balletje.
Buurtsportcoaches Tim de Jong en Rens Wit trappen een balletje. Foto: Welzijn Diemen

Welzijn Diemen organiseert voetbaltoernooi voor jeugd

Welzijn Diemen organiseert voetbaltoernooi voor jeugd

DIEMEN De buurtsportcoaches van Welzijn Diemen organiseren op vrijdag 16 oktober (in de herfstvakantie) een voetbaltoernooi voor de jeugd op de speelplek aan Meelbeskamp (bij de rode touwen) in Diemen-Zuid.

Het toernooi is voor twee leeftijdsgroepen: van 9 tot en met 12 jaar en van 13 tot en met 16 jaar. Er zijn wedstrijden voor jongens en meisjes.

Deelnemers dienen zich als team in te schrijven. Een team bestaat uit minimaal 5 spelers of speelsters en maximaal 2 wisselspelers. Er is een toernooi voor de jongens en een toernooi voor de meiden, maar mixen mag natuurlijk ook.

Het toernooi voor de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar is van 12.00 tot 14.00 uur. Het toernooi voor de leeftijd van 13 tot en met 12 jaar is van 15.00 tot 17.00 uur.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website www.welzijndiemen.nl of door een e-mail te sturen naar t.dejong@welzijndiemen.nl.

Welzijn Diemen is op zoek naar mensen die tijdens het toernooi wedstrijden willen fluiten of willen helpen. Zij kunnen contact opnemen met Tim de Jong van Welzijn Diemen: t.dejong@welzijndiemen.nl of 06-31787626.