SV Diemen was veel sterker dan TOG.
SV Diemen was veel sterker dan TOG. Foto: SV Diemen.

SV Diemen wint van TOG: 10-1

DIEMEN SV Diemen 1 heeft zaterdagmiddag met 10-1 gewonnen van TOG. Bij rust leidde de ploeg van trainer Raymond Aarts met 4-0.

SV Diemen zette TOG vrijwel de hele wedstrijd onder druk. Dit resulteerde voor de pauze in treffers van Jeroen Letteboer (penalty), Gianno dos Passos en Rick de Jong. Een speler van de bezoekers uit Amsterdam-Oost werkte de bal in eigen doel.

Hattrick

Na de hervatting wist TOG iets terug te doen (4-1). Maar daarna ging SV Diemen weer vol in de aanval. Dit leidde tot treffers van Rick de Jong, invaller Boy Schouten (hattrick!), Gianno dos Passos en Wouter Holthuizen. De wedstrijdbal werd geschonken door Lucky’s Vispaleis aan De Kruidenhof in Diemen-Zuid.

SV Diemen is de competitie uitstekend gestart. De ploeg won de competitie-ouverture met 2-1 van SC Overamstel en won vorige week het uitduel tegen Eemnes met 1-4. De overwinning tegen TOG betekent dat SV Diemen alle drie de competitieduels heeft gewonnen.

Koploper

SV Diemen is met negen punten uit drie duels koploper van de vierde klasse F. Real Sranang, dat zaterdag voor eigen publiek met 4-1 won van SC Overamstel, heeft eveneens negen punten. Het doelsaldo van SV Diemen (16-3) is beter dan dat van Real Sranang (9-2). SV Diemen speelt zaterdagmiddag een uitwedstrijd tegen TOS-Actief. De wedstrijd op Sportpark Middenmeer begint om 15.00 uur. TOS Actief speelde twee competitieduels en heeft een punt. SV Diemen 2, dat afgelopen zaterdag niet in actie kwam, gaat op bezoek bij Zeeburgia. De wedstrijd begint om 14.00 uur.