Vincent Houdijk.
Vincent Houdijk. Foto: Claudia Hansen

Intieme editie van van jazzfestival in Grand Café Blauw

DIEMEN In Grand Café Blauw in Theater de Omval vindt op zondagmiddag 13 september een exclusieve, intieme editie plaats van het jazzfestival Duke op het Diemerplein. De organisatie heeft bekend gemaakt dat het festival is uitverkocht.

Er zijn die middag twee bijzondere concerten. Teus Nobel (trompet) & Vincent Houdijk (vibrafoon) treden vanaf 15.00 uur op en vanaf 16.30 uur is er een optreden van het Miguel Martinez Schrijver Quartet (saxofoon). De inloop start om 14.45 uur.

Echt zin in

Amy Koopmanschap, voorzitter van Stichting Duke op het Diemerplein. "Wij hebben er echt zin in. Duke op het Diemerplein kon helaas niet doorgaan en wij zijn blij dat wij nu een 'Dukeje' in Grand Café Blauw kunnen houden. Er worden uiteraard voorzorgsmaatregelen genomen om de verspreiding van corona tegen te gaan. Wij zorgen ervoor dat alle bezoekers 1,5 meter afstand van elkaar houden en dat er weinig loopbewegingen in Blauw zullen zijn. Wij zorgen er ook voor dat de artiesten die op het podium staan 1,5 meter afstand van elkaar houden."

Zij verwacht veel van de artiesten die optreden. Het Miguel Martinez Schrijver Quartet zou dit jaar optreden tijdens Duke op het Diemerplein. Teus Nobel & Vincent Houdijk waren uitgenodigd om tijdens Duke op het Diemerplein op te treden, maar waren verhinderd.

Nieuwe voorzitter

Koopmanschap neemt binnenkort afscheid als voorzitter van de Stichting Duke op het Diemerplein. Zij is sinds 1 januari voorzitter van Stichting De Omval. Stichting Duke op het Diemerplein is op zoek naar een nieuwe voorzitter.