Collecte van KWF Kankerbestrijding is van 30 augustus tot 5 september

DIEMEN De jaarlijkse huis-aan-huiscollecte van KWF Kankerbestrijding wordt gehouden van 30 augustus tot 5 september. Dit laat de afdeling Diemen van KWF Kankerbestrijding weten.

De afdeling Diemen laat weten dat tijdens de collecte uiteraard de coronaregels in acht worden genomen.

Zeventig vrijwilligers

In Diemen zijn er elk jaar zo'n zeventig vrijwilligers actief tijdens de collecte. Zij collecteren vanuit negen verschillende collectewijken. Elke wijk wordt aangestuurd door een wijkhoofd. De afdeling Diemen van KWF Kankerbestrijding heeft een klein bestuur.

Nieuwe collectanten

De afdeling Diemen van KWF Kankerbestrijding is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Er is verder behoefte aan nieuwe (aspirant-)wijkhoofden. Ook hoopt de afdeling Diemen dat er zich nieuwe collectanten aanmelden. Ook aspirant-collectanten voor de meeste wijken zijn van harte welkom: zij kunnen samen met een ervaren collectant meelopen en ervaring opdoen.

Donateurs

Diemen heeft al heel veel vaste donateurs van KWF Kankerbestrijding die samen het prachtige bedrag van ruim € 90.000 per jaar bij elkaar brengen. Een mooie aanvulling - door niet-donateurs - is altijd de opbrengst van de jaarlijkse huis-aan-huiscollecte.

Informatie

Mensen die meer informatie willen of zich voor een van de functies willen aanmelden kunnen een e-mail sturen aan susannevanelteren@live.nl.