Afbeelding

Rick Moen

Eigenaar van bloemenzaak Mooi! By Rick
werkt ruim 13 jaar in Diemen

Hoe gaat het met Mooi! By Rick?
"Ik sta sinds 1 maart 2007 met mijn stal op de Hartveldseweg vlak bij de kerk Sint Petrus' Banden. Het gaat goed met de zaak, ik verwacht dat het nog beter zal gaan als de werkzaamheden op de Hartveldseweg klaar zijn. Ik sta vanaf aanstaande zaterdag tot 1 december elke zaterdag met een kraam op het Diemerplein. Dat is een mooie plek en ik heb dan altijd leuke aanbiedingen. Ik heb van 16 maart tot en met 28 juni ook elke zaterdag op het Diemerplein gestaan. Ik hoop dat ik ook na 1 december op zaterdag met de kraam op het Diemerplein kan blijven staan."

Wat zijn jouw hobby's?
"Mijn gezin, skiën en voetbal. Wij gaan twee keer per jaar skiën in Oostenrijk. We gaan ook elke zomer naar Spanje. We hebben daar een caravan. Ik ga graag kijken als onze zoon voetbalt. Hij speelt bij Purmersteijn in onze woonplaats Purmerend. Ik ben ook supporter van Ajax en ga af en toe naar een wedstrijd van Ajax."

Wat vind je van de sfeer in Diemen?
"De sfeer is prettig. Diemen heeft een dorps karakter, maar ligt vlak bij de grote stad Amsterdam. Ik heb de eerste vier jaar van mijn leven in Diemen gewoond, op het Julianaplantsoen. Toen zijn we naar Purmerend verhuisd."

Ga je weleens uit?
"Niet vaak. We gaan soms uit eten, meestal op de Koemarkt in Purmerend. Dan hoef ik niet met de auto en kan ik een borrel drinken."

Wat doe je over tien jaar?
"Dan hoop ik nog steeds mijn bloemenzaak te hebben. Ik blijf natuurlijk graag in Diemen werken."