Anthony Pinas en deelnemers.
Anthony Pinas en deelnemers. Foto: OnPoint Dancelab

OnPoint Dancelab houdt Summer Dance Camp

DIEMEN Dansschool OnPoint Dancelab uit Diemen heeft de afgelopen twee weken een Summer Dance Camp gehouden. Er deden elke dag zo'n twintig kinderen van tussen de acht en veertien jaar mee. Het Summer Dance Camp duurde van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 15.00 uur.

De kinderen werden in gebouw De Verbinding ontvangen, waar ’s middags ook de lunch was. De dansworkshops werden in de bovenzaal in de Schoolstraat gegeven. Op vrijdag 10 en vrijdag 17 juli hadden de kinderen in de benedenzaal de eindpresentatie voor familie en vrienden waarin alle dansjes uit de workshops van de afgelopen week terugkwamen.

Anthony Pinas van OnPoint Dancelab: “Het Summer Dance Camp ging niet om alleen leuke workshops van goede en professionele docenten, maar ook vooral om plezier hebben, nieuwe dingen leren en vrienden maken. Er zijn heel wat nieuwe vriendschappen ontstaan en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Ook van de ouders hebben we leuke en goede feedback mogen ontvangen. Voor een impressie kan men kijken op de website onpointdancelab.nl en Instagram onpointdl.”

Anthony vertelt dat het Summer Dance Camp voor de eerste keer werd gehouden. "Wij konden pas met de organisatie van het Summer Dance Camp beginnen toen duidelijk was dat wij gebruik konden maken van de binnenaccommodaties. We moesten snel handelen om alles te regelen en we zijn blij dat het danskamp een succes was. We hebben overigens veel medewerking van de gemeente gekregen. Ook hebben wij fijn samengewerkt met Welzijn Diemen.” OnPoint Dancelab heeft nu een zomerstop en start begin september weer met de lessen.