Het huwelijk van Liesbeth en Roland.
Het huwelijk van Liesbeth en Roland. Foto: Theweddingstory.nl

Huwelijk in de stijl van Las Vegas

DIEMEN Roland Meijer en Liesbeth van Paridon zijn zaterdagmiddag getrouwd in de tuin van hun woning in Diemen-Noord. Het huwelijk vond plaats in de sfeer van de Amerikaanse stad Las Vegas. Roland en Liesbeth zouden gaan trouwen in Las Vegas, maar dit was door de coronamaatregelen niet mogelijk. Roland: "We hebben Las Vegas maar naar Diemen-Noord gehaald."

Roland en Liesbeth woonden in hun jeugd beiden in de Henry Dunantlaan. Roland: "Het is een straat met veel bochten en Liesbeth en ik zijn elkaar nooit tegengekomen." Zij kwamen elkaar op 4 januari 2014 wel tegen in Café 't Pandje in Diemen. Liesbeth: "Ik ben helemaal geen kroegganger, maar een vriendin van mij had mij overgehaald om naar 't Pandje te gaan. Ik zag Roland en vond hem een knappe man."

Onder de indruk

Roland was ook onder de indruk van Liesbeth en na die eerste kennismaking werden er telefoonnummers uitgewisseld en ontstond er een relatie. Roland vroeg Liesbeth in 2017 ten huwelijk. Hij deed dit in Brasserie Drusius in winkelcentrum Diemerplein. Zij zouden in 2018 gaan trouwen, maar vanwege het plotselinge overlijden van de moeder van Liesbeth besloten zij het huwelijk uit te stellen tot 20 juni 2020."

'Elvis Presley'

Roland: "Wij wilden de huwelijksplechtigheid bewust klein houden en zouden met de twee dochters van Liesbeth en mijn twee dochters en mijn zoon en aanhang naar Las Vegas vliegen en daar trouwen in de Little White Chapel. Wij zouden worden getrouwd door 'Elvis Presley'. Maar door de coronamaatregelen was het niet mogelijk om naar Las Vegas te gaan. Wij hebben toen besloten om Las Vegas maar naar Diemen-Noord te halen."

Elvis Presley zong zaterdag in de tuin voor het bruidspaar

De tuin van hun woning in Diemen-Noord ademde zaterdagmiddag de sfeer van de Amerikaanse stad Las Vegas uit. Er was een Little White Chapel gebouwd waarin de huwelijksplechtigheid werd voltrokken. Liesbeth werd door haar stiefvader weggegeven. De ambtenaar van de burgerlijke stand trouwde Roland en Liesbeth om 16.00 uur. Daarna werd de taart aangesneden. Een cateringbedrijf verzorgde het diner, dat in de tuin plaatsvond. Als klap op de vuurpijl was er een optreden van een Nederlandse Elvis Presley. Hij verraste de aanwezigen met zijn voorkomen en unieke stem. Hij zong met overtuiging nummers van de in 1977 overleden The King.