Afbeelding

Glenn Cornelis

Eigenaar van Glenn's Patat,
werkt 10 jaar in Diemen.

Hoe gaat het met Glenn's Patat?
"Het gaat goed. Ik sta nu iets meer dan tien jaar op het Diemerplein: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 19.30 uur. Ik heb veel vaste klanten van wie er een groot aantal al jaren bij mij komt. Ik ken de naam van mijn vaste klanten en weet ook wat zij meestal bestellen. Ik heb het hier enorm naar mijn zin: ik sta op een mooie en gezellige plek en het contact met de klanten vind ik prettig. Mijn collega Kelly heeft sinds het begin met tussenpozen bij mij gewerkt. Zij is belangrijk voor de zaak. Dat geldt ook voor Sem, die drie jaar bij mij werkt."

Hoe werk je?
"Ik sta elke dag om 05.00 uur op en ga dan naar mijn loods. Ik bak de patat dan voor. En als 's middags de patat opraakt, begin ik opnieuw met voorbakken. Ik gebruik goede olie en hoor van mijn klanten dat mijn patat niet te vet is. De patat die mensen bij mij kopen is altijd vers."

Wat zijn je hobby's?
"Ik vind het leuk om samen met mijn vrouw op een terrasje te zitten. Wij wonen in Purmerend en meestal gaan we naar Café De Balustrade op de Koemarkt in Purmerend."

Heb je een favoriet vakantieland?
"Mijn vrouw en ik gaan graag naar Thailand en Spanje. Vroeger gingen onze zonen mee, maar zij zijn nu volwassen."

Je bent een sportliefhebber.
"Ik kijk graag naar voetbal, Formule 1 en darten. Ik volg de Formule 1 al lang, maar sinds Max Verstappen meedoet is het extra leuk en spannend."

Heb je een favoriete plek in Diemen?
"Het Diemerplein. Het is er gezellig en druk. Ik vind het terras van Grand Café Cheers mooi. Ik hoop hier nog jaren te kunnen werken."