Afbeelding
Foto:

Shannon Tool

HR-specialist op het hoofdkantoor van Ahold, woont 23 jaar in Diemen.

Wat doe je bij Ahold?
"Ik werk als HR-specialist op het hoofdkantoor van Ahold in Zaandam. Daarvoor heb ik 3,5 jaar als teamleider gewerkt bij Albert Heijn in Diemen. Daarnaast studeer ik bestuurskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam."

Wat zijn je hobby's?
"Handbal, Ajax en het bezoeken van festivals."

Je speelt bij SV Zeeburg.
"Ik zit in het tweede team. De competitie is door de coronamaatregelen gestopt en wordt niet hervat. Ik heb daar uiteraard alle begrip voor, maar ik mis het handbal wel. Ik ben daarnaast scheidsrechter bij handbal: bij wedstrijden van SV Zeeburg en de handbalbond. Jos Veldt en ik zijn een plan aan het maken om meer leden van SV Zeeburg ervoor te interesseren om als scheidsrechter aan de slag te gaan."

Je bent supporter van Ajax.
"Wij hebben als familie vier seizoenkaarten. Mijn oma van 84 gaat naar alle thuiswedstrijden. Ik ga ongeveer om de wedstrijd, meestal met mijn zus Dionne. Ik denk niet dat er dit seizoen nog gevoetbald wordt. Dat is ook niet belangrijk. In vergelijking wat er momenteel in de maatschappij aan de hand is, is voetbal een bijzaak."

Bezoek je veel festivals?
"Ik bezoek vooral festivals in de buitenlucht."

Heb je een favoriet vakantieland?
"We zijn onlangs in Zuid-Afrika geweest. Dat vind ik een heel mooi land. Maar als ik een land moet noemen waar ik elk jaar heen zou willen gaan, is dat Griekenland."

Wat kan er beter in Diemen?
"Woningen voor starters. Ik wil heel graag in Diemen blijven wonen, maar er zijn vrijwel geen betaalbare woningen voor starters."