Afbeelding

Honk- en softbalvereniging TIW-Survivors schenkt chocolade aan bewoners van zorgcentrum De Diem

DIEMEN Honk- en softbalvereniging TIW-Survivors heeft aan de bewoners van zorgcentrum De Diem chocolade geschonken.

Bestuurslid Steven van Loggem heeft de chocolade dinsdagmiddag overhandigd aan personeel van De Diem. De chocolade wordt uitgereikt aan de bewoners en personeelsleden van De Diem. De bewoners en het personeel van de Diem waarderen het gebaar van TIW-Survivors enorm. De bewoners van De Diem maken net als bewoners van andere zorgcentra in Nederland een moeilijke tijd door. Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, mogen zij geen bezoek ontvangen.

Van Loggem: "Wij beseffen dat de bewoners van de zorgcentra het moeilijk hebben. TIW-Survivors heeft chocolade gekocht om die te schenken aan de bewoners en personeelsleden van De Diem. Wij voelen ons als Diemense sportvereniging betrokken bij de lokale samenleving en zijn blij dat wij op deze manier iets kunnen doen voor een groep mensen in Diemen die het op dit moment moeilijk heeft. Het is leuk dat wij vlak voor Pasen iets voor deze mensen kunnen doen."

Zorgcentrum De Diem maakt deel uit van Cordaan. Dat geldt overigens ook voor zorgcentrum Berkenstede in Diemen-Zuid.

Van Loggem vertelt dat er al lange tijd contacten zijn tussen Cordaan en TIW-Survivors. "In het verleden maakten werknemers van Cordaan gebruik van onze kantine om te lunchen als zij in de omgeving van Sportpark De Diemen aan het werk waren. Dit maakt het extra leuk om iets voor De Diem te kunnen doen."