Afbeelding

Maikel Duitscher

Zelfstandig ondernemer en creator, woont 23 jaar in Diemen

Wat doe je?
"Ik ben als zelfstandig ondernemer actief op sociale media. Daarnaast ontwikkel ik ook dingen, daarom noem ik mijzelf creator. Ik heb bijvoorbeeld een app ontwikkeld en een kledinglijn opgezet. Samen met Marius Ploeger (22) uit Diemen heb ik recent een e-boek geschreven dat een uitkomst kan bieden voor mensen die zich vervelen: Don't be bored."

Wat zijn jouw hobby's?
"Muziek en sport. Ik werk als ondernemer ook vaak samen met professionele artiesten. Ik luister veel naar muziek. Muziek ontspant en doet vaak veel met iemand. Ik heb een heel brede smaak. Ik hou van country en van artiesten als Snelle, Marco Borsato en Bløf. Ik heb een jaar in Texas in de Verenigde Staten gestudeerd en ben daar in aanraking gekomen met countrymuziek. Ik doe aan fitness omdat ik het belangrijk vind om fit en gezond te blijven. Ik kan momenteel niet naar de sportschool. Ik train nu in de tuin. Een andere hobby is om mijzelf te ontwikkelen. Ik lees daar boeken over en luister naar podcasts."

Ga je vaak uit?
"Nee, dat heeft er onder meer mee te maken dat ik veel tijd steek in mijn eigen bedrijf. Als ik uitga is dat meestal naar de Supperclub. Ik ga liever naar concerten. Daar gebeurt altijd iets."

Heb je een favoriete plek?
"Ik woon in Diemen-Noord en wandel graag 's morgens vroeg over de dijk langs het Amsterdam Rijnkanaal. Als ik wandel kan ik lekker mijn gedachten loslaten. Ik wandel ook graag in het Diemerbos."

Wat kan er beter?
"Woningen voor starters. Mijn vriendin woont in Weesp en daar worden veel woningen voor starters gebouwd. Ik hoop dat dat ook in Diemen gaat gebeuren."