Medewerkers MaDiZO werken in Brede HOED.
Medewerkers MaDiZO werken in Brede HOED.

MaDi Amsterdam Zuidoost en Diemen biedt live chat aan

DIEMEN Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Amsterdam Zuidoost en Diemen (MaDiZo) biedt mensen de kans om van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur te chatten: www.madizo.nl.

MaDiZo is er voor alle inwoners van Diemen en Amsterdam-Zuidoost en biedt ondersteuning bij het oplossen van problemen in hun sociale, maatschappelijke, persoonlijke en financiële situatie. Bewoners kunnen voor vragen op het gebied van geld, wetgeving, relatie, gezondheid, wonen, rouw en verlies en mantelzorg terecht bij MaDiZo.

Directeur Maarten van Dongen: “Voor de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers wordt de hulpverlening zo veel mogelijk op afstand verleend. Livechat biedt een extra mogelijkheid om ons in deze onzekere periode te bereiken. Daar waar de nood wet breekt, zijn we altijd bereid om bewoners in een crisissituatie ook persoonlijk te helpen. Uiteraard met de gepaste 1,5 meter afstand.”

"Livechat is een populaire manier om te communiceren onder jongvolwassenen. Omdat MaDiZo de mogelijkheid biedt om anoniem te chatten is het geschikt voor een bredere doelgroep zoals jongeren en werkenden", aldus de welzijnsorganisatie.

Bereikbaarheid MaDiZo in Diemen: 020-314 16 18 of 020-314 16 20, e-mail: bellen@madizo.nl.