Gemeenteraad gaat door, erfpacht van agenda

DIEMEN De besluitvormende raadsvergadering van 26 maart gaat door. Het onderwerp erfpacht dat op de agenda stond wordt van de agenda gehaald en zal op een later moment terugkomen.

Als eerder gemeld is bij tijdens de vergadering van 26 maart de publieke tribune gesloten. De eerstvolgende informatieve raadsvergadering staat gepland voor 16 april.

Het wekelijkse spreekuur van burgemeester en wethouders op donderdagochtend komt tot nader order te vervallen.

Inloopbijeenkomsten

De inloopbijeenkomst over het voorontwerp van het Bestemmingsplan Verkeersstructuur Diemen-Zuid is dinsdagavond niet door gegaan. Dit voorontwerp ligt ter inzage tot en met 2 april 2020 met de mogelijkheid een inspraakreactie in te dienen.

De gemeente verlengt nu de inzage- en reactietermijn, zodat er alsnog een inloopbijeenkomst binnen die verlengde termijn kan worden gepland. Over de datum en de periode van verlenging volgt nog nadere informatie.

De inloopbijeenkomst over het ontwerp-bestemmingsplan Arent Krijtsstraat 1 van 24 maart is afgelast. Dit plan zal opnieuw ter inzage worden gelegd, omdat de wettelijke termijn niet kan worden verlengd. Dan volgt ook een nieuwe datum voor een inloopbijeenkomst binnen die nieuwe termijn. Hierover volgt nog nadere informatie.

Ideeƫnmarkt

Ook alle overige bijeenkomsten, werkgroepen, inloopavonden van de gemeenteraad zullen tot nader order geen doorgang vinden. Dat geldt ook voor de geplande Ideeƫnmarkt.