SV Diemen verslaat Sporting Martinus.

SV Diemen boekt overwinning

DIEMEN SV Diemen heeft zondag de thuiswedstrijd tegen het hooggeplaatste Sporting Martinus met 4-0 gewonnen. Bij rust leidde de ploeg van trainer Mark Steur met 3-0.

Iedereen verwachtte dat SV Diemen het zwaar zou krijgen, want Sporting Martinus stond op de tweede plaats van de ranglijst. SV Diemen speelde overtuigend en nam voor de pauze een ruime voorsprong. Ismail Kartodimedjo en Anthony Dean (2x) bepaalden de ruststand op 3-0.

SV Diemen kwam in de tweede helft niet in de problemen. Mike Eudoxie bepaalde de eindstand op 4-0.

Inhaalwedstrijd

SV Diemen verloor vorige week donderdagavond voor eigen publiek de inhaalwedstrijd tegen Vreeswijk met 2-3. SV Diemen leidde bij rust met 2-1. De treffers van SV Diemen werden gemaakt door Sharindra Jagroep en Mike Eudoxie. In de tweede helft kwam Vreeswijk sterk terug: 2-3. SV Diemen miste kort voor tijd nog een strafschop.

Zesde plaats

SV Diemen staat nu op een gedeelde zesde plaats van de ranglijst. SV Diemen en Nieuw West United hebben na zeventien duels 27 punten. Het doelsaldo van Nieuw West United (+9) is beter dan dat van SV Diemen (+4). De Meer is koploper met 39 punten uit zeventien duels. ZSGOWMS en Sporting Martinus delen de tweede plaats. Die ploegen hebben 35 punten.

SV Diemen gaat op zondag 15 maart op bezoek bij koploper De Meer. De wedstrijd op Sportpark Drieburg in Amsterdam begint om 14.00 uur. De duels tussen SV Diemen en De Meer zijn derby's en hebben altijd een speciaal karakter.