Teams van De Meeuwen winnen

DIEMEN Het eerste herenteam en het eerste damesteam van De Meeuwen hebben zaterdagavond hun thuiswedsrijd gewonnen.

De dames wonnen met 13-7 van VZC. De Meeuwen, misschien wat nonchalant begonnen, schrok toch wel van de felheid van de tegenpartij. In de eerste periode gaven de bezoekers vol gas en pakten een 0-4 voorsprong. De Meeuwen moest nog op stoom komen, maar kwam steeds meer in de wedstrijd. Een prachtige boogbal van afstand door Floor Herman. Daarna benutte Roosmarie Mossink een penalty en wist Floor Herman opnieuw te scoren. Nieuwkomer Roos Piersma maakt een prachtig doelpunt. Hoewel VZC nog wel terug probeerde te komen lukte dit niet. De ploeg miste twee penalty's. De eerste werd tegen de paal geschoten, de tweede werd gestopt door keepster Sanne Winmchester van De Meeuwen. De Meeuwen is nog steeds in de race voor het kampioenschap, of een ereplek als tweede of derde. De laatste wedstrijden van dit seizoen zullen de beslissende duels gaan worden voor kampioenskandidaten De Meeuwen, ZV de Zaan en ZPC Amersfoort.

Het eerste herenteam won met 12-9 van De Waterwolf. De waterpoloploeg uit Diemen staat op de achtste plaats van de eerste klasse A. Het eerste damesteam speelt op zaterdag 14 maart thuis tegen ZPC Woerden. De wedstrijd in Sportcentrum Wethouder Duran begint om 20.10 uur. De heren spelen eveneens thuis. Zij ontvangen om 21.00 uur MSV Zeemacht.


Wisselende resultaten volleyballers

DIEMEN Het eerste herenteam van Smashing '72 heeft vorige week de uitwedstrijd tegen De Nijs/Dinto met 3-1 verloren. De ploeg staat op de negende plaats van de promotieklasse A.

De ploeg speelt op zaterdag 14 maart thuis tegen Zaanstad 4. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 16.00 uur. Het eerste damesteam won de uitwedstrijd tegen het Amsterdamse De Spuyt afgetekend: 0-4. De dames staan op de derde plaats van de eerste klasse C. De dames komen pas op woensdag 25 maart weer in actie. De ploeg gaat dan op bezoek bij VCH.