Afbeelding
Foto:

Jordi Bruin

Sportinstructeur en ondernemer, woont zeven jaar in Diemen.

Wat doe je in het dagelijks leven?
"Ik ben sportinstructeur en ondernemer. Met mijn bedrijf Outdoordiemen geef ik sporttrainingen, zoals bootcamps, personal trainingen en groepstrainingen. Daarnaast geef ik samen met Dagmar Mopman van Kinderpratijk In Eevenwicht uit Weesp ouder en kind groepstraining. Ouders en kinderen sporten samen, en ook apart op ieder hun eigen niveau. Dit maakt deze training uniek. Het samen sporten versterkt de band tussen ouder en kind. Naast het samen bewegen staat het plezier tijdens de training ook voorop. Alle trainingen vinden plaats op openbare speelplaatsen in Diemen en Weesp. Er zijn in Diemen veel goede speelplaatsen, bijvoorbeeld in Plantage de Sniep."

Wat zijn jouw hobby's?
Sporten, varen en reizen. Ik doe zelf aan hardlopen, bootcamp en mixed martial arts. En wat het varen betreft, ligt Diemen in een mooie omgeving."

Heb je een favoriet vakantieland?
"Amerika. Ik ben twee keer in New York geweest en dat vind ik een indrukwekkende stad."

Wat is je beste eigenschap?
"Ik ben creatief en wil nieuwe dingen opzetten. Ook ben ik iemand die zaken tot een goed einde wil brengen."

En je slechtste eigenschap?
"Ik mag wel wat beter plannen om de balans op te zoeken tussen werk en privé."

Heb je een favoriete plek in Diemen?
"De openbare speelplekken, hier verzorg ik mijn trainingen."

Wat kan er beter in Diemen?
"Ik vind dat hier veel dingen goed geregeld zijn. Maar er komen hier steeds meer mensen wonen en ook steeds meer kinderen bij. Ik zou het goed vinden als er een middelbare school in Diemen komt."