Een aanval van SV Zeeburg.

SV Zeeburg pakt winst

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft de thuiswedstrijd tegen WPK/Westlandia met 27-23 gewonnen.

De dames van SV Zeeburg hervatten de competitie nadat zij twee weken niet in actie waren gekomen vanwege de vakantieperiode. Het team SV Zeeburg had de uitwedstrijd tegen WPK/Westlandia met 20-23 gewonnen en de dames wisten dat hen een lastig duel wachtte.

Aantrekkelijk handbal

De eerste twintig minuten van de eerste helft liep het erg goed bij SV Zeeburg. Er werd aantrekkelijk handbal gespeeld in een hoog tempo. De dames speelden goed samen en er vielen veel doelpunten. De laatste tien minuten van de eerste helft en de tweede helft waren minder overtuigend. Hoewel er hard werd gewerkt, kwamen de dames niet meer zo goed in hun spel als de eerste twintig minuten van het eerste bedrijf. De doelpunten bleven wel vallen en de wedstrijd werd met 27-23 gewonnen.
De handbalploeg uit Diemen blijft na de overwinning van zondag koploper in de hoofdklasse E van de zaalcompetitie. SV Zeeburg heeft na achttien wedstrijden 31 punten. Cometas, dat met 26-20 van Tornado won, staat op de tweede plaats. Die ploeg heeft 27 punten, maar kwam pas zeventien keer in actie. Cometas heeft nog een inhaalduel tegen Aalsmeer tegoed. SV Zeeburg speelt op zaterdag 7 maart een uitwedstrijd tegen Meervogels'60. De wedstrijd in Sporthal De Lelie in Akersloot begint om 19.45 uur. Meervogels'60 staat met twintig punten uit achttien duels op de zesde plaats. Daarna staan er nog drie duels op het programma: SV Zeeburg-SV De Valken (22 maart), Tornado-SV Zeeburg (29 maart) en Commandeur/VVW-SV Zeeburg (4 april).