SV Diemen (gele shirts) boekte zondag een overwinning.

SV Diemen wint bij SV 's-Graveland: 1-3

DIEMEN SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen SV 's-Graveland met 1-3 gewonnen. Bij rust leidden de bezoekers met 0-1.

Mike Eudoxie zette SV Diemen in de eerste helft op voorsprong. Na de hervatting maakte Sharindra Jagroep de 0-2 en de 0-3. De thuisclub bepaalde kort voor het slotsignaal van de scheidsrechter de stand op 1-3.

SV Diemen heeft na vijftien duels 24 punten en staat op de zevende plaats in de derde klasse C. SV Diemen is SV Ouderkerk op de ranglijst gepasseerd.

De ploeg van trainer Mark Steur speelt vanavond een inhaalduel tegen Vreeswijk. Het duel op Sportpark De Diemen begint om 20.00 uur. Vreeswijk staat met vijftien punten uit vijftien duels op de elfde plaats.

SV Diemen speelt op zondag 8 maart opnieuw een thuisduel. De ploeg ontvangt dan Sporting Martinus. Die wedstrijd begint om 14.30 uur. Sporting Martinus staat op de tweede plaats en heeft een punt achterstand op koploper De Meer.