Afbeelding
Foto:

Cindy Teeven

Hardloopster en vrijwilliger bij AV '23, woont sinds 2010 in Diemen.

Hoe lang loop je hard?
"Ik ben rond mijn elfde voor mijzelf begonnen en sinds 2014 ben ik lid van AV '23. Ik liep eerst middellange afstanden en train nu voor triatlons en traillopen. Ik train twee keer per week bij AV '23 en een keer per week voor mijzelf. Daarnaast doe ik een keer per week zwemtraining voor de triatlon in het zwembad in Diemen. Als vrijwilliger van AV '23 ben ik actief voor de DiemerCross. Het was balen dat de DiemerCross dit jaar niet door kon gaan vanwege de storm. Veel mensen hebben er enorm veel tijd ingestoken."

Wat doe je voor werk?
"Ik ben geodataspecialist bij de provincie Noord-Holland. De data heeft o.a. een x- en y-coördinaat en is te zien op (dynamische online) kaarten. Ik werk met een gezellig en hardwerkend team en heb leuk werk."

Wat zijn je hobby's?
"Behalve sport vind ik het heerlijk om cappuccino te drinken. Ik kom regelmatig bij Louffee Coffee en bij Margherita Tutta la Vita op de campus."

Ga je wel eens uit?
"Ik ga graag naar festivals en concerten. Ik houd van allerlei soorten muziek, behalve Nederlandstalige muziek. Ik ben bij vrij recent bij de Stereophonics en Foals geweest."

Heb je een favoriete plek in Diemen?
"Ik vind de Ouddiemerlaan in Diemen-Noord mooi, daar kun je lekker hardlopen. Ook vind ik de plek bij Polderland in Diemen-Zuid mooi."

Wat zijn je goede eigenschappen?
"Mijn motto is: de aanhouder wint. Ik geef dus niet snel op."

En je slechte eigenschappen?
"Ik vind veel dingen leuk en heb het daardoor nog wel eens te druk. Verder ben ik nogal direct."