Jos en Tamara Verlaat voor hun nieuwe winkel Budget Floorstore in Diemen.
Jos en Tamara Verlaat voor hun nieuwe winkel Budget Floorstore in Diemen. Foto: Oscar Borghardt

Budget Floorstore in Diemen is
dé vloerenspecialist van Nederland

DIEMEN Budget Floorstore is al jarenlang dé vloerenspecialist in Amsterdam. Om klanten nog beter te helpen met een uitgebreid assortiment en showroom zijn ze verhuisd naar een groter pand op bedrijventerrein Sniep in Diemen.

door Astrid Maas

"We zijn met onze nieuwe winkel de grootste vloerenspecialist in de regio en hebben topvloeren voor de beste prijs", vertelt eigenaar Jos Verlaat. "In ons nieuwe pand hebben we een uitgebreid assortiment van zo'n 300 pallets aan laminaat, parket en pvc-vloeren van bekende merken. Deze verschillende vloeren kun je op je gemak bekijken en op de tweede verdieping is de showroom waar je een impressie kunt opdoen van de vloer die je hebt uitgezocht. Het zien en voelen van een vloer is belangrijk en maakt vaak de keuze van de uitgezochte vloer een stuk makkelijker."
Verlaat: "Met onze expertise kunnen we klanten altijd helpen met het uitzoeken van een geschikte vloer. Als je voor laminaat gaat, heb je een onderhoudsvrije vloer in verschillende soorten, kleuren, structuren en afmetingen. De parketvloeren zijn van hout en zijn een stevig en duurzaam natuurproduct. Een parketvloer heeft verschillende sorteringen in het hout en je kunt je eigen kleur kiezen door verschillende oliën die we in het assortiment hebben. PVC is een relatief nieuw product. Het is gemaakt van kunststof en daardoor vochtbestendig. Een pvc-vloer is ook geschikt voor vloerverwarming door de isolatie en minimale dikte. Steeds meer mensen willen graag vloerverwarming en daarom wordt deze vloer steeds populairder. We hebben ook vloerverwarming in onze winkel en in de showroom kun je zelf zien hoe deze verwarming in een vloer is gefreesd. Een pvc-vloer is ook bijna niet meer van echt hout te onderscheiden."
Naast deze verschillende soorten vloeren heeft Budget Floorstore ook een ruim assortiment aan plinten, onderhoudsproducten en ondervloeren. "Het is belangrijk dat je goed advies krijgt over het onderhoud van de vloer, want voor een parketvloer heb je een ander onderhoudsproduct nodig dan voor laminaat of pvc. En als je bij ons een vloer koopt, krijg je de ondervloer cadeau", zegt Verlaat. Bij Budget Floorstore wordt de vloer gratis bezorgd. "We kunnen er ook voor zorgen dat je vloer bij je thuis wordt opgemeten en gemonteerd door onze vakmensen. Op deze vloer krijg je drie jaar leggarantie. Een mooie vloer hoeft niet duur te zijn en we doen alles voor een klant met onze uitstekende service. Deze service staat bovenaan en dat hebben we de afgelopen twaalf jaar ook echt waargemaakt."

Budget Floorstore is gevestigd aan de Sniep 24, in Diemen. Bereikbaar via 020-6373303. Info: www.budgetfloorstore.nl.