SV Diemen pakt winst tegen UVV.
SV Diemen pakt winst tegen UVV. Foto: Trudy Kroese

SV Diemen verslaat UVV: 3-2

DIEMEN SV Diemen heeft de thuiswedstrijd tegen UVV met 3-2 gewonnen. Bij rust was de stand nog gelijk: 1-1. De doelpunten van SV Diemen werden gemaakt door Maxim Stefels (twee keer) en Anthony Dean.

De spelers van SV Diemen wisten dat er gewonnen moest worden van het laaggeklasseerde UVV. De bezoekers wisten op voorsprong te komen: 0-1. SV Diemen maakte nog voor rust gelijk: 1-1. De treffer kwam op naam van Maxim Stefels.

Na de hervatting nam UVV diep in de tweede helft opnieuw een voorsprong: 1-2. Anthony Dean maakte 2-2. Het was een opsteker voor de speler die lange tijd niet kon spelen vanwege een blessure. In de slotfase bepaalde Maxim Stefels de eindstand op 3-2.

Geknokt

Trainer Mark Steur: "De ploeg speelde niet goed, maar heeft hard geknokt. Nadat we laat in de tweede helft met 1-2 achter kwamen, hebben de spelers er alles aan gedaan om te winnen."

SV Diemen blijft na de overwinning op UVV op de achtste plaats van de derde klasse C staan. De ploeg heeft na veertien duels 21 punten. SV Diemen gaat op zondag 9 februari op bezoek bij SV 's-Graveland. De wedstrijd begint om 14.00 uur. SV 's-Graveland heeft na veertien wedstrijden dertien punten en staat op de tiende plaats. SV 's-Graveland verloor afgelopen zondag voor eigen publiek met 0-4 van ZSGOWMS.

Sporting Martinus is koploper in de derde klasse C. De ploeg won zondag de thuiswedstrijd tegen FC Abcoude met 4-0 en heeft na veertien duels 32 punten. Swift en De Meer hebben na veertien wedstrijden dertig punten, ZSGOWMS heeft 29 punten.