SV Diemen was kansloos tegen ZSGOWMS.
SV Diemen was kansloos tegen ZSGOWMS.

Forse nederlaag SV Diemen

DIEMEN SV Diemen heeft zondagmiddag in Amsterdam de uitwedstrijd tegen ZSGOWMS met 9-4 verloren. Bij rust leidde de thuisclub met 7-2.

SV Diemen miste zondag een aanzienlijk aantal spelers die vanwege diverse redenen niet konden spelen. Het gevolg was dat trainer Mark Steur in Amsterdam-West slechts de beschikking had over één wisselspeler. Een jonge speler die eerder op die dag een halve wedstrijd met het tweede van SV Diemen had gespeeld.

"ZSGOWMS is een sterke ploeg, maar we hadden nooit met 4-0 achter mogen komen. Vanaf dat moment speelden we een verloren wedstrijd. De jongens hebben er trouwens tot aan het einde van de wedstrijd alles aan gedaan om doelpunten te maken", aldus Steur.
De treffers van SV Diemen werden gemaakt door Mike Eudoxie (twee keer), Sharindra Jagroep en Tommie Gans.

Achtste plaats

SV Diemen staat na de nederlaag tegen ZSGOWMS op de achtste plaats van de 3e klasse C. De ploeg heeft na dertien duels achttien punten.
SV Diemen speelt op zondag 2 februari thuis tegen UVV. De wedstrijd op Sportpark de Diemen begint om 14.30 uur. UVV staat met zeven punten uit dertien duels op de voorlaatste plaats van de ranglijst. SV Diemen won tijdens de competitie-ouverture in september de uitwedstrijd tegen UVV met 2-4. Steur gaat ervan uit dat de forse nederlaag tegen ZSGOWMS een incident is geweest. "Wij beschikken zondag weer over een volwaardige selectie. Er zullen dus weer voldoende spelers op de reservebank zitten. Wij moeten zondag tegen UVV gewoon drie punten pakken", zegt hij vol vertrouwen.