Coachtraject ZAAI Diemen start binnenkort

DIEMEN De derde editie van ZAAI Diemen, een coachtraject voor startende ondernemers in Diemen, gaat binnenkort van start.

ZAAI is de afgelopen jaren goed ontvangen en de deelnemers hebben zich op diverse punten ontwikkeld en hun onderneming naar een hoger plan getild. Het programma van het ZAAI-traject bestaat uit een pakket van professionele coaching, masterclasses en netwerkevenementen met als doel starters te helpen succesvol te ondernemen. ZAAI Diemen wordt aangeboden door de gemeente Diemen in samenwerking met Ondernemend Diemen en het Diemense bedrijfsleven.

Meedoen?

Geïnteresseerden zijn welkom op de informatieavond van ZAAI Diemen op dinsdag 4 februari. Meer informatie over het ZAAI-traject en de ZAAI-informatieavond is te vinden op de website www.zaaidiemen.nl.


Felyx-scooters ook in Diemen

DIEMEN Felyx-scooters zijn sinds kort ook in Diemen beschikbaar. De elektrische scooters kunnen per minuut worden gehuurd met behulp van een app op de smartphone.

In overleg met de gemeente Diemen heeft Felyx het verzorgingsgebied van Amsterdam als proef uitgebreid naar Diemen.
Mensen kunnen de app op hun telefoon downloaden en vervolgens zien waar zij een Felyx-scooter kunnen vinden. Die staan onder meer bij het station in het centrum van Diemen, winkelcentrum De Kruidenhof (bij de Jumbo) en de Martin Luther Kinglaan. Het principe is dat Felyx gedeelde elektrische scooters op ritbasis aanbiedt voor 30 eurocent per minuut. Felyx werkt met zogenaamde 'verzorgingsgebieden'.

Aan- en afmelden

In de app is ook informatie te vinden over het exacte gebied waar de scooters aan- en afgemeld kunnen worden (op dit moment is dit voornamelijk Amsterdam, Amstelveen en Diemen). De Felyx-app is beschikbaar voor iOS en Android. Voor meer informatie, zie ook: www.felyx.nl. De website is zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar.