Teams De Meeuwen winnen

DIEMEN Het eerste herenteam en het eerste damesteam hebben een overwinning geboekt.

De heren wonnen hun thuisduel tegen MSV Zeemacht met 13-9. Het team staat op de zevende plaats van de eerste klasse A. Het team speelt op zaterdag 25 januari thuis tegen ZPC Woerden. De wedstrijd in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran begint om 20.45 uur.

Het eerste damesteam won de uitwedstrijd tegen ZPC Woerden met 4-5. Het team staat op de vierde plaats van de tweede klasse A. De dames spelen op zaterdag 25 januari eveneens thuis. Zij ontvangen dan ZV De Zaan. De wedstrijd start om 20.00 uur.


Dames Smashing '72 winnen

DIEMEN - Het eerste damesteam van Smashing '72 heeft vorige week de uitwedstrijd tegen SAS '70 met 2-3 gewonnen.

De volleybalsters uit Diemen staan op de vierde plaats in de eerste klasse C. Het eerste damesteam speelt op zaterdag 25 januari een thuisduel tegen Albatros. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 17.00 uur. Het eerste herenteam van Smashing '72 verloor vorige week het uitduel tegen VCC '92 met 3-2. De heren staan op de elfde plaats van de promotieklasse A. De heren spelen op zaterdag 25 januari thuis tegen Alvoco. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 15.00 uur.


SV Diemen hervat competitie

DIEMEN Het eerste zondagteam hervat op zondag 26 januari de competitie.

De ploeg van trainer Mark Steur gaat op bezoek bij ZSGOWMS. De wedstrijd in Amsterdam begint om 14.00 uur. SV Diemen staat met achttien punten uit twaalf duels op de achtste plaats van de derde klasse C. ZSGOWMS heeft na twaalf duels 23 punten en staat op de vijfde plaats.

Sporting Martinus en Swift delen de koppositie. Beide ploegen hebben na twaalf duels 26 punten.