Ben Cramer
Ben Cramer

Donderdag 5 september

De donderdagmiddag van het Diemer Festijn is speciaal voor de oudere inwoners van Diemen. Tijdens de seniorenmiddag zijn er er optredens van Ben Cramer, Nick Jefferson en Shanna.

Ben Cramer is een zanger met een imposante loopbaan. Veel senioren kunnen zich nog wel herinneren dat de in Amsterdam geboren zanger in 1973 meedeed aan het Eurovisie Songfestival in Luxemburg. Hij zong toen het nummer 'De oude muzikant'.

De seniorenmiddag wordt net als tijdens voorgaande edities van het Diemer Festijn aangeboden door de Diemer Apotheek. De firma Oostenrijk Touringcars uit Diemen zorgt voor het vervoer van de bewoners van de zorgcentra Berkenstede en De Diem naar de feesttent en brengt hen na afloop van de seniorenmiddag weer terug naar de zorgcentra. Het touringcarbedrijf doet dit gratis.

Het bedrijf Schoolcatering Diemen biedt de senioren donderdagmiddag een kopje koffie of thee en een lekkernij aan.

De seniorenmiddag heeft een warme plaats in de harten van veel leden van de Diemer Festijn Crew. Zij genieten van het plezier dat de oudere inwoners van Diemen die middag beleven en helpen de senioren uiteraard met volle overtuiging.

Burgemeester Erik Boog is een van de vaste bezoekers van de seniorenmiddag. Tijdens de seniorenmiddag in 2017 maakte de burgemeester in de feesttent bekend dat hij het jaar erop (in mei 2018) ging trouwen met Wahida. Het was een mooie primeur voor de oudere inwoners van Diemen.

Het programma van woensdagavond mag er zeker zijn: Dries Roelvink, Bryan B en Tino Martin treden op in de feesttent.

Shanna
Tino Martin
Bryan B
Nick Jefferson
Dries Roelvink