Sven Versteeg
Sven Versteeg

Zaterdag 7 september

Op de slotdag van het Diemer Festijn is er een druk programma. Er is een kramenmarkt voor verenigingen en particulieren, een vrijmarkt, een superbingo in de feesttent, een optreden van de drum- en showband MCC Laren op het Diemerplein en een lampionnenoptocht die mogelijk is gemaakt door winkeliersvereniging Diemerplein. Tevens is er de veiligheidsdag. Ook wordt de Gemeentedag gehouden.

's Avonds zijn er optredens van Sven Versteeg, Snollebollekes, Quincy en Peter Beense.

Sven Versteeg is een jonge zanger uit Diemen die de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het is de tweede keer dat hij optreedt tijdens het Diemer Festijn. Quincy, eveneens inwoner van Diemen, heeft al diverse keren opgetreden tijdens het Diemer Festijn. Quincy gaf eerder dit jaar een succesvol optreden in een uitverkocht DeLaMar Theater in Amsterdam.

Snollebollekes trad eveneens eerder op tijdens het Diemer Festijn.

Peter Beense is de artiest die vrijwel elk jaar het programma van het Diemer Festijn in de feesttent afsluit. De zanger woonde jarenlang in Diemen-Noord en behoeft nauwelijks introductie. Beense weet elk jaar het publiek voor zich te winnen en er een mooi feest van te maken.

Het Diemer Festijn wordt afgesloten met vuurwerk op de loswal.

Snollebollekes
Quincy
Peter Beense
Het Diemer Festijn wordt afgesloten met vuurwerk.