Vakmanschap en advies bij Houten Vloeren Paleis

Houten Vloeren Paleis is een speciaalzaak met een ruime keus uit houten en patroonvloeren, PVC vloeren, gietvloeren en micro topvloeren.

In de winkel staat Dennis Kyzer die een expert is op het gebied van vloeren. "We verkopen vloeren van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. In de winkel annex showroom liggen verschillende houten en patroonvloeren. De visgraat vloer is de meest bekende patroonvloer, maar we verkopen ook Hongaarse punt die rustiger oogt. Daarnaast de PVC vloeren die 100 procent waterbestendig zijn en dus heel geschikt voor de keuken of badkamer. Deze vloer is onderhoudsvriendelijk, zeer dempend en wordt vaak gelegd in tussenwoningen en appartementen. De gietvloeren zijn kunststof vloeren die weinig onderhoud nodig hebben. Ze zijn veerkrachtig en bestand zijn tegen krassen. Wil je een vloer met een natuurlijke uitstraling in verschillende kleuren en afwerkingen? Dan is de micro topvloer iets voor jou. Dit is een gietvloer met een laagje cement zodat het er origineel en uniek uitziet. Ook is deze vloer slijtvast, comfortabel en gemakkelijk in onderhoud. Wil je zelf een vloer ontwerpen of aanpassen dan kun je ook bij ons terecht. Bij een visgraat vloer kun je bijvoorbeeld de zwarte houtlijn dikker maken. Als je bij ons een vloer koopt, regelen wij alles en de vloer wordt gelegd door vakmensen."
Naast het leggen van een nieuwe vloer kun je bij het Houten Vloeren Paleis ook terecht voor het opknappen en schuren van een oude vloer en voor onderhoudsartikelen. "De renovatie van zo'n vloer gebeurt ook door onze vakmensen want het is belangrijk dat de vloer weer egaal wordt en er als nieuw uitziet. Als je vragen hebt over het onderhoud van je vloer. kun je me ook bellen. En als we een specifiek product niet hebben, bestel ik het."
"We hebben in de winkel een compleet aanbod van vloeren. Kom langs om het zelf te ervaren en ik help je graag met advies en het uitzoeken van een nieuwe vloer."