Marvin van Rijn en Sander Volger.
Marvin van Rijn en Sander Volger.

Nieuwe service van IB Makelaars

DIEMEN IB Makelaars, gevestigd aan het Diemerplein 10 te Diemen, gaat met ingang van 1 januari 2020 samenwerken met Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein.

Marvin van Rijn is eigenaar van IB Makelaars, dat deze maand drie jaar bestaat: "De samenwerking met Hypotheek Visie heeft een duidelijke win-winsituatie tot gevolg voor zowel de klant als voor ons. Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten een nog betere all-inservice verlenen en maatwerk leveren. Als klanten via mijn kantoor een woning kopen (aan/verkoop) hebben zij een betrouwbaar hypotheekadvies nodig. Wij verwijzen onze klanten dan graag door naar een deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseur die, kijkend naar de persoonlijke situatie, de financiƫle markt raadpleegt voor het optimale product voor deze klant. Door de samenwerking met Hypotheekvisie kunnen wij klanten nog beter van dienst zijn."

Ontzorgen

Sander Volger werkt bij Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein. Hij werkt al zeventien jaar als hypotheekadviseur: "Behalve dat wij advies geven op het gebied van hypotheken zijn wij ook gespecialiseerd in schadeverzekeringen. Daarnaast adviseren wij onze klanten ook als er bijvoorbeeld sprake is van een echtscheiding of als de relatie is verbroken. Wij streven ernaar om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen. Uiteraard houden wij onze klanten, zowel telefonisch als persoonlijk, constant op de hoogte van de gang van zaken."

Ook Sander Volger ziet de voordelen van de nauwe samenwerking met IB Makelaars. "Ik noem een voorbeeld: als er een klant bij ons komt met de vraag welke hypotheek het beste bij hem past en hij tevens op zoek is naar een (nieuwe) woning, zal ik zeker doorverwijzen naar IB Makelaars. Ik weet dan zeker dat de klant bij IB Makelaars de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient."

Een klik

Sander Volger zal vanaf 1 januari 2020 op afspraak klanten gaan adviseren in het kantoor van IB Makelaars. Van Rijn: "Sander en ik kennen elkaar via wederzijdse zakenrelaties. Er was tussen ons meteen sprake van een klik. Wij houden beiden van een persoonlijke aanpak en proberen onze klanten zo veel mogelijk van dienst te zijn. Daarbij zijn openheid, duidelijkheid en maatwerk heel belangrijk. Wij kijken enorm uit naar onze samenwerking."