Afbeelding
Foto: Trudy Kroese

Opsporing Verzocht

Vervolg van voorpagina

Van E. is aangehouden en zit nog vast. De politie op zoek naar getuigen. De politie wil in contact komen met mensen die Patricia in de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 oktober tussen 04.00 en 05.30 uur hebben gezien of gesproken. Zij droeg die nacht een rode jas en had een koffer en tassen bij zich. Ook willen de rechercheurs graag weten wie in de weken voor Patricia’s dood contact met haar heeft gehad.

De uitzending is te zien via opsporingverzocht.avrotros.nl.


Kerst-ommegang

DIEMEN De kerstommegang start dinsdag 24 december om 17.00 uur bij het gemeentehuis en eindigt rond 18.00 uur op het plein voor de kerk Sint Petrus' Banden op de Hartveldseweg.

Het evenement wordt georganiseerd door de rooms-katholieke parochie Sint Petrus' Banden, de Protestantse Gemeente Diemen, Scouting Diemen en de openbare bibliotheek. Bij het gemeentehuis wordt het eerste deel van het kerstverhaal voorgelezen door wethouder Jeroen Klaasse. Dweilorkest De Neuteblazers zorgt voor de muzikale begeleiding. Tijdens de tocht lopen er diverse dieren mee, zoals een kameel en een ezel. Vanaf het gemeentehuis gaat de stoet verder. Bij de Diemer Apotheek, De Oude Smidse, Van Medenbach Wakkerplein, kerk De Ontmoeting en tot slot het plein voor de kerk Sint Petrus' Banden wordt steeds een deel van het kerstverhaal voorgelezen. Op het plein zal een kerststal met levende dieren staan, die door Scouting Diemen wordt ingericht. Er wordt afgesloten met een drankje en een hapje.


Politie zoekt getuigen

DIEMEN De politie zoekt getuigen van een schietincident vorige week donderdagochtend vroeg.

Er werd een groot aantal kogels afgevuurd op een woning aan de Rode Kruislaan. Er zijn geen gewonden gevallen. Het onderzoek is nog in volle gang. Mensen die over informatie beschikken kunnen contact opnemen via nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.