Weer zege SV Zeeburg

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft de uitwedstrijd tegen SV De Valken met 28-32 gewonnen.

SV Zeeburg kon rekenen op de steun van meegereisde supporters uit Diemen. SV Zeeburg begon sterk en nam al snel een voorsprong van drie punten. Halverwege de eerste helft begon SV Zeeburg in te zakken. Het tempo ging omlaag en veel kansen werden gemist. SV De Valken wist op een voorsprong van één punt te komen. SV Zeeburg herpakte zich: er werd gewisseld en weer gescoord. De dames gingen de rust in met een voorsprong van 12-14. Hoewel het in de eerste minuten van de tweede helft nog moeizaam ging, kwam het plezier terug op de gezichten en sloegen de dames een gat van vijf punten. De eindstand van de wedstrijd was 28-32 in het voordeel van SV Zeeburg.

SV Zeeburg staat op de derde plaats van de hoofdklasse E van de zaalcompetitie. De ploeg speelt op zondag 8 december thuis tegen koploper Tornado. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 13.00 uur.

Winst teams Smashing '72

DIEMEN Het eerste herenteam en het eerste damesteam van Smashing '72 hebben zaterdag hun thuisduels gewonnen.

De heren toonden zich sterker dan KVA (3-1) en de dames hadden geen moeite met De Spuyt (4-0). De dames blijven lijstaanvoerder in de eerste klasse C. De heren staan op de achtste plaats van de promotieklasse A. De heren spelen op zaterdag 7 december een uitwedstrijd tegen Zaanstad (aanvang 18.15 uur). De dames komen op donderdag 12 december in actie. Zij gaan dan op bezoek bij Xenon (aanvang 19.00 uur).

Winst heren De Meeuwen

DIEMEN Het eerste herenteam van De Meeuwen heeft de uitwedstrijd tegen De Aalscholver met 6-7 gewonnen. Het eerste damesteam verloor het uitduel tegen De Zaan met 8-4.

Beide teams spelen op zaterdag 7 december een thuiswedstrijd in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran. De dames ontvangen om 19.35 uur ZPC Amersfoort. De heren spelen om 20.25 uur tegen De Fuut.