Vrijdag 29 november

Vrijdag 29 november

Liedjes van Toon

20.29 uur | Theater de Omval

Toon Hermans was geen cabaretier. Hij noemde zichzelf een clown. Hij was meer een feestneus dan de wijsneus. Een fratsenmaker. Toon wilde niets liever dan de mensen hun problemen en zorgen doen vergeten. Hij speelde voor hen ‘de zon’, het moeilijkste engagement dat er is. Want de ware clown is altijd mild, hij wil geen pijn doen, omdat hij héél diep in zijn hart weet dat er al zo veel pijn is in de wereld.

Zaterdag 30 november

FietsPlezier

12.00 uur | SWD

Wekelijks wordt een fietstocht van ca 14 km georganiseerd. Startlocatie is wisselend en te zien op de website www.welzijndiemen.nl bij de activiteit FietsPlezier. Daarna wordt gezellig koffiegedronken met elkaar. Contact: b.brinkhof@welzijndiemen.nl.

'Ultimatum'

20.29 uur | Theater de Omval

Soms moet u uzelf een ultimatum stellen. Bepalen wie u bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Een succesvolle mislukking. Een coming-of-age-story, après la lettre. In 'Ultimatum' komen in sneltreinvaart rake grappen, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes op u af.

Zondag 1 december

Kerkdienst

10.00 uur | De Ontmoeting

Voorganger is drs. E.E. Aarsen-Schiering uit Amsterdam.

Viering 1e advent

10.30 uur | St. Petrus' Banden Kerk

Woord- en communiegezinsviering met het PeeBee kinderkoor. Voorganger is mw. J. Kronenberg.

Bingo

13.30 uur | 't Noorderlicht

Gezellige prijzenbingo. Een boekje voor 5 rondes kost € 7,50. Halve boekjes en losse kaartjes zijn ook verkrijgbaar. Info: 06-19776374.

Aquarobics

15.30 uur | AGO Zwembad

In een vlot tempo worden bewegingen uitgevoerd op muziek. Kosten: € 5,-. Er kan alleen contant betaald worden.

Dinsdag 3 december

Boodschappenbus

12.00 uur | Centrum Diemen

Boodschappenbus voor ouderen, op woensdag van 12.00-15.00 uur. Aanmelden bij De Diem op dinsdag, 020-6603300. Kosten € 1,50.

Vrouwen in beweging

17.00 uur | 't Kruidvat

Tijdens deze activiteiten leert u wat een gezonde levensstijl inhoudt. Tevens worden er bijeenkomsten georganiseerd waarbij u vragen kunt stellen aan deskundigen zoals een fysiotherapeut en diëtiste. Aanmelden: 06-33037159.

Woensdag 4 december

Peuter Spelinloop

10.00 uur | De Verbinding

Kinderen kunnen lekker spelen terwijl ouders elkaar ontmoeten.

Sporten

14.30 uur | 't Noorderlicht

Onder begeleiding van buurtsportcoach Joep een uurtje sporten en bewegen op ieders eigen niveau in Huis van de Buurt het Noorderlicht. Kom eens langs voor een proefles! Kosten: € 1,50 per keer. Meer informatie: j.vanweerdenburg@welzijndiemen.nl.

Donderdag 5 december

Peuterdans

9.45 uur | De Verbinding

Kinderen (0 t/m 4 jaar) en hun ouders kunnen meedoen met Peuterdans. We raken de eerste basis van dans aan. Met de oefeningen prikkelen we de verbeelding, maar ook samenspel, concentratie en coördinatie. Kom gezellig langs! € 1,50 per keer.

Salsa en Rueda

19.30 uur | 't Kruidvat

In het eerste uur kun je instromen zonder ervaring met salsadansen. Heb je de basis onder de knie dan kun je meedoen in het tweede uur.