Nuijens

Nuijens

Vervolg van voorpagina.

Jorrit Nuijens laat in zijn verklaring weten dat hij de horecazaak binnenliep omdat hij zich door hitte en honger onwel voelde. Hij vertrok even later na een woordenwisseling met één personeelslid van de horecazaak. Hij werd op straat aangesproken door een aantal agenten en een volledig filmende cameraploeg. Hij raakte in paniek en nadat de situatie escaleerde, werd hij gearresteerd. Nuijens besloot tot aftreden omdat hij zijn eigen reactie, ongeacht de toedracht, onacceptabel vond. "Het is geen excuus, maar het was op mijn werk en om mij heen bekend dat ik al langer privé en zakelijk overbelast was. De weken voor dit incident waren vooral vanwege plannen voor de biomassacentrale in Diemen lang en druk."


Getuigen ruzie

DIEMEN De politie zoekt getuigen van een ruzie die op donderdag 21 november rond 14.00 uur heeft plaatsgevonden in de Burgemeester de Kievietstraat.

De politie meldt dat er tijdens de ruzie geweld is gebruikt. De politie verzoekt getuigen of mensen die over meer informatie beschikken contact op te nemen. Zij kunnen zich bij het politiebureau melden of bellen met nummer 0900-8844.