SV Diemen wint uitduel van Nederhorst

DIEMEN SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen Nederhorst met 0-5 gewonnen. Bij rust leidde de ploeg van trainer Mark Steur met 0-3.

SV Diemen wist dat het de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Nederhorst moest winnen. De bezoekers beslisten het duel voor rust al door treffers van Rowen Buis, Sharindra Jagroep en Ismael Kartodimedjo. Na rust bepaalden Marco Moelee en opnieuw Ismael Kartodimedjo de eindstand op 5-0.

SV Diemen blijft door de overwinning op Nederhorst op de achtste plaats van de ranglijst van de derde klasse C staan. De ploeg van Steur heeft na negen duels twaalf punten. Swift en Sporting Martinus delen de eerste plaats. Beide ploegen hebben na negen duels twintig punten.

SV Diemen speelt op zondag 1 december tegen SV Ouderkerk. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur. SV Ouderkerk verloor zondag voor eigen publiek met 0-2 van De Meer en staat met zestien punten uit negen duels op de vijfde plaats.

Het duel tussen SV Diemen en SV Ouderkerk is een echte streekderby. De twee ploegen zijn al jarenlang in dezelfde poule ingedeeld.

Dames Smashing '72 pakken koppositie

DIEMEN Het eerste damesteam van Smashing '72 heeft de thuiswedstrijd tegen VCH met 3-1 gewonnen.

De volleybalploeg uit Diemen staat na deze overwinning weer op de eerste plaats van de eerste klasse C. Smashing '72 heeft na acht duels 31 punten. VCH staat tweede met 29 punten uit negen duels en het tweede damesteam van Smashing '72 staat op de derde plaats met 29 punten uit tien wedstrijden.

Het eerste damesteam van Smashing '72 speelt op zaterdag 30 november thuis tegen De Spuyt. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 15.00 uur. Het eerste herenteam van Smashing '72 kwam afgelopen week niet in actie. De heren spelen op zaterdag 30 november thuis tegen KVA. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 17.00 uur.