Repetitie EDOG Muzikaal Theater.
Repetitie EDOG Muzikaal Theater. Foto: Trudy Kroese

EDOG Muzikaal Theater geeft concert 'We love musical'

DIEMEN EDOG Muzikaal Theater speelt op zondag 24 november twee keer het concert 'We love musical'. De concerten worden gehouden in Theater de Omval en beginnen om 15.00 uur en 20.00 uur.

EDOG Muzikaal Theater neemt het publiek tijdens de concerten mee op een unieke reis langs de mooiste, meest bekende, vrolijkste en ontroerendste musicalmelodieën.

Reintje Blokpoel, bestuurslid van EDOG Muzikaal Theater: "Er treden zondag zo'n twintig solisten op. Die zijn allemaal lid van EDOG Muzikaal Theater. Daarnaast worden er koorstukken gespeeld. Wij hebben zo'n vijftig leden en zijn al geruime tijd bezig met de voorbereidingen op de twee concerten die zondag worden gehouden."

EDOG Muzikaal Theater is een musicalvereniging in Diemen die ieder jaar in april twee keer een musical opvoert. Die voorstellingen worden altijd gehouden in Sporthal Diemen, die dan speciaal wordt omgebouwd tot een theater. Dit jaar bracht EDOG Muzikaal Theater de voorstelling 'Titanic' in Sporthal Diemen. De musicals trekken altijd veel publiek en worden enorm gewaardeerd. In april 2020 voert EDOG twee keer de voorstelling 'De 3 musketiers' op in Sporthal Diemen.

Reintje Blokpoel: "Wij geven sinds enkele jaren ook in het najaar concerten. Onze leden kunnen zich dan op een andere wijze presenteren aan het publiek in Diemen."

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor 'We love musical'. Die kunnen worden besteld via de website van EDOG: www.edog.nl/kaartverkoop. Ook kunnen kaarten telefonisch worden besteld: 06-143 57618. Kaarten kunnen ook aan de zaal worden gekocht.