Gelijkspel SV Zeeburg

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft zondag voor eigen publiek gelijkgespeeld tegen SEW: 24-24. Bij rust was de stand 14-14.

SV Zeeburg wist dat het geen gemakkelijk duel zou worden, want in het team van SEW is een aantal speelsters aanwezig dat over veel ervaring beschikt en vroeger op een hoger niveau speelde. SEW opende sterk en nam een 0-3 voorsprong. Marlies Buur zag een gaatje in de verdediging en scoorde: 1-3. De wedstrijd ging daarna gelijk op. Beide teams slaagden erin om het doel te vinden. SV Zeeburg leek de rust in te gaan met een voorsprong van één treffer, maar vlak voor de pauze maakte SEW gelijk: 14-14.

Aan elkaar gewaagd

Ook in de tweede helft waren de teams aan elkaar gewaagd. SV Zeeburg wist op een voorsprong van twee doelpunten te komen. SEW deed er alles aan om langszij te komen, maar de keeper van SV Zeeburg, Annick van der Mark, verrichtte diverse knappe reddingen. In de slotfase wist SEW gelijk te maken. Eindstand: 24-24.

SV Zeeburg heeft na zes duels zeven punten en staat op de vierde plaats van de hoofdklasse E van de zaalcompetitie. Tornado is lijstaanvoerder. Die ploeg won alle competitieduels en heeft na zes wedstrijden twaalf punten.

SV Zeeburg gaat op zondag 17 november op bezoek bij WPK/Westlandia. De wedstrijd in Sporthal De Pijl in Naaldwijk begint om 12.30 uur.

Nederlaag heren Smashing '72

DIEMEN Het eerste herenteam van Smashing '72 heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen De Nijs/Dinto met 1-3 verloren.

Het team staat nu op de achtste plaats van de promotieklasse A. Smashing '72 heeft na zeven duels twaalf punten. De heren spelen op vrijdagavond 15 november een uitwedstrijd tegen Zaanstad. De wedstrijd begint om 21.15 uur.

Dames

Het eerste damesteam van Smashing '72 kwam de afgelopen week niet in actie. De ploeg is nog steeds koploper in de eerste klasse C. De dames spelen vrijdagavond een uitwedstrijd tegen Atalante. De wedstrijd in Vinkeveen begint om 21.15 uur.