SV Diemen verloor van De Meer
SV Diemen verloor van De Meer

SV Diemen gaat onderuit

DIEMEN SV Diemen heeft zondag de thuiswedstrijd tegen De Meer met 0-2 verloren. Beide treffers werden in de eerste helft gemaakt.

De bezoekers uit Amsterdam-Oost namen binnen een kwartier een 0-2 voorsprong. Mark Steur de trainer van SV Diemen: "De Meer slaagde erin om de eerste twee kansen te benutten. Wij kregen ook een aantal kansen, maar wisten die niet te benutten. Dat was het verschil. De ploeg speelde zondag wel een stuk beter dan in de afgelopen wedstrijden en daar moeten wij op voortbouwen."

Achtste plaats

SV Diemen, dat goed aan de competitie was begonnen, heeft de afgelopen weken teleurstellende resultaten geboekt. De ploeg van Steur heeft na acht wedstrijden negen punten en staat op de achtste plaats van de ranglijst van de derde klasse C.

Swift, Sporting Martinus en FC Abcoude delen de koppositie. Die drie ploegen hebben na acht duels zeventien punten.

Er is op zondag 17 november een inhaalprogramma. UVV speelt tegen Zwaluwen Utrecht 1911. SV Diemen komt op zondag 24 november weer in actie. De ploeg gaat dan op bezoek bij Nederhorst dat met vier punten uit acht duels op de laatste plaats staat.

Teambuilding

Steur: "Wij hebben te maken met diverse blessures en hebben afgelopen dinsdag de training een keer overgeslagen. Wij spelen komend weekeinde geen vriendschappelijke wedstrijd. Wij gaan zaterdagavond eerst met z'n allen uit eten, daarna op de tv naar de wedstrijd van het Nederlands elftal kijken en vervolgens de stad in. We gaan zaterdag dus aan teambuilding werken."