SV Zeeburg wint opnieuw

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft zaterdag in Heerhugowaard gewonnen van KSV: 22-24. Het was de derde zege in successie voor de ploeg uit Diemen.

SV Zeeburg startte niet goed aan het duel tegen de sterke tegenstander. De thuisclub nam een 4-2 voorsprong. Daarna herstelde de ploeg uit Diemen zich en leidde bij rust met 11-13. Na de hervatting wist SV Zeeburg lang een voorsprong van twee punten vast te houden. Maar in het tweede gedeelte van de tweede helft kwam KSV terug. Acht minuten voor tijd stond het 21-21. SV Zeeburg wist het duel te winnen. De keepster verrichtte een aantal belangrijke reddingen.

SV Zeeburg staat met zes punten uit vijf duels op de vierde plaats van de hoofdklasse E van de zaalcompetitie. De ploeg speelt op zondag 10 november thuis tegen Westfriesland/SEW. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 13.05 uur.

Winst dames Smashing '72

DIEMEN Het eerste herenteam van Smashing '72 heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen Madjoe met 3-1 verloren.

De ploeg staat op de achtste plaats van de promotieklasse A en speelt op zaterdag 9 november thuis tegen De Nijs/Dinto. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 15.00 uur.

Het eerste damesteam won vorige week donderdag de uitwedstrijd tegen KVA met 1-3 en is koploper in de eerste klasse C. De dames spelen op vrijdag 15 november uit tegen Atalante. De wedstrijd in Vinkeveen begint om 21.15 uur.

Teams De Meeuwen winnen

DIEMEN Het eerste herenteam en het eerste damesteam van De Meeuwen hebben zaterdag gewonnen.

Het eerste herenteam won met 13-6 van Zwemvereniging Zeist. De heren spelen op zaterdag 9 november uit tegen De Waterwolf. De wedstrijd begint om 18.45 uur. Het eerste damesteam won met 9-6 van UZSC. De dames gaan op zondagmiddag 10 november op bezoek bij VZC. De wedstrijd begint om 17.00 uur.