Afbeelding

Guy Winchester

Zelfstandig ondernemer, woont twintig jaar in Diemen

Wat doe je voor werk?
"Ik ben eigenaar van het bedrijf Lean is Doen. Ik werk als consultant en geef trainingen. Ik help bedrijven en organisaties om het elke dag een beetje beter te doen. Dat is heel leuk werk."

Wat zijn jouw hobby's?
"Ik luister graag naar muziek en ga graag uit eten. Mijn muzikale smaak is breed. Ik luister naar jazz en salsa en mijn favoriete band is momenteel Elbow. Ik ga te weinig naar concerten. Het laatste concert was dat van Blaudzun in Paradiso. Sinds kort heb ik een nieuwe hobby: meehelpen in Alexanderhoeve in winkelcentrum Diemerplein. Die zaak is eigendom van onze schoonzoon Dave."

Waar ga je graag uit eten?
"Onze zoon is chef-kok en woont in Rotterdam. Mijn vrouw Anita en ik zijn regelmatig gaan eten in een restaurant waar hij werkte. Wij hebben onlangs gegeten bij Café Cliché op de Middenweg in Amsterdam. Dat was heerlijk."

Met wie zou je wel eens een goed gesprek willen voeren?
"Met Matthijs van Nieuwkerk. Ik ben al jarenlang fan van De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk kan overal over meepraten en is altijd enthousiast. Ik zou graag een keer een biertje met hem willen drinken."

Je favoriete plek in Diemen?
"Ik houd van winkelen en ben dus vaak te vinden in winkelcentrum Diemerplein. Dan ga ik ook langs bij Dave. Verder vind ik het Diemerbos een mooie plek. Ik wandel daar regelmatig."

Wat kan er beter?
"Ik vind dat de straat voor de kerk Sint Petrus' Banden hoognodig moet worden opgeknapt."