Edgar en Phyllis Buijsman
Edgar en Phyllis Buijsman Foto: Theatergroep Diemen

Theatergroep Diemen houdt eenakteravond in De Omval

DIEMEN Theatergroep Diemen houdt op zaterdag 9 november een eenakteravond in Theater de Omval. Het programma begint om 19.45 uur. Het is de elfde keer dat Theatergroep Diemen een eenakteravond houdt.

Er zullen op deze avond vijf verschillende groepen optreden. Het programma: Toneelgroep Arti met Koffie verkeerd, Toneelvereniging De Tijger met Dialoog aan het raam, Toneel en Zo met Tot de dood ons scheidt, TG Mud met Peptalk en Pheng met Zout.

De avond wordt georganiseerd door Phyllis en Edgar Buijsman, leden van Theatergroep Diemen. Zij verzorgen ook de presentatie. Phyllis en Edgar Buijsman zullen het programma afsluiten met hun eenakter Zout.

Kaarten

Kaarten kunnen worden gereserveerd via de website www.theatergroepdiemen.nl en kosten € 10,- per stuk.

Theatergroep Diemen presenteert zich twee keer per jaar in Theater de Omval aan het publiek in Diemen. In het voorjaar vinden er altijd voorstellingen in het theater plaats en in het najaar staat de eenakteravond op het programma.

Theatergroep Diemen speelt op 1, 2 en 3 mei 2020 de voorstelling Snorro de man van Mancha. Dit stuk is geschreven door Don Duyns.

Theatergroep Diemen bestaat uit ongeveer twintig enthousiaste mensen, leden en vrienden van de Theatergroep. Elke dinsdagavond wordt er van 20.00 tot 22.30 uur in De Schakel gerepeteerd onder leiding van een gediplomeerde regisseur.
Theatergroep Diemen heeft plaats voor nieuwe leden. Informatie: theatergroepdiemen.nl.