SV Diemen verliest bij Sporting Martinus: 4-2

DIEMEN SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen Sporting Martinus met 4-2 verloren. Bij rust leidde de ploeg uit Amstelveen met 3-0.

Sporting Martinus besliste het duel in de eerste helft. De thuisploeg nam door treffers van Ralph Rekkers (1x) en Raymon Wismeijer (2x) een 3-0 voorsprong. In de tweede helft bepaalde Tago Dos Santus Martinus de stand op 4-0. SV Diemen wist in de slotfase van het duel nog iets terug te doen. Ismael Kartodimedjo scoorde twee keer en bepaalde de eindstand op 4-2.

Zevende plaats

De ploeg van trainer Mark Steur, die een week eerder de uitwedstrijd tegen Zwaluwen Utrecht 1911 verloor, staat nu op de zevende plaats van de derde klasse C. SV Diemen heeft na zes duels negen punten. De Meer heeft eveneens negen punten, maar heeft een beter doelsaldo dan SV Diemen.

Nieuw West United blijft met vijftien punten uit zes duels koploper. De klassering van Nieuw West United is opmerkelijk, want die ploeg promoveerde vorig seizoen naar de derde klasse. Sporting Martinus en FC Abcoude delen de tweede plaats met dertien punten uit zes duels. Swift is vierde met elf uit zes en SV Ouderkerk vijfde met tien uit zes.

Thuiswedstrijd

SV Diemen speelt op zondag 3 november een thuiswedstrijd tegen Swift. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur. Swift speelde zondag voor eigen publiek gelijk tegen De Meer (2-2).

De Meeuwen hervatten competitie

DIEMEN Het eerste heren- en het eerste damesteam van De Meeuwen hervatten zaterdag de competitie. De teams kwamen de afgelopen twee weekeinden niet in actie.

Het eerste herenteam speelt op zaterdagavond 2 november een thuisduel tegen Zwemvereniging Zeist. De wedstrijd in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran begint om 19.30 uur.

Dames

Het eerste damesteam speelt eveneens een thuisduel. De dames ontvangen UZSC. Die wedstrijd begint om 21.35 uur.